Különleges CMS tárhely ajánlat 100% garancia,

Sokan írják magukról, hogy tökéletesen ki tudják szolgálni a különböző CMS-eket, viszont a vissza jelzések alapján tudjuk, hogy mi jobbak vagyunk náluk, így ráteszünk egy lapáttal. Pénz visszafizetési garancia? NEM, jobb. Nem kel befizetnie sem, minden csomagunkat 3 hónapig ingyenesen tesztelheti bármilyen CMS rendszerhez. Teszteljen másokat is, hogy könnyebben dönthessen. Ha tényleg ilyen szolgáltatásra van szüksége a végén úgyis minket választ.

CMS tárhely árajánlataink

Az alábbi táblázat tárhely szolgáltatásainkat mutatja be. Válassza ki a leg megfelelőbb csomagot, és a megrendelés menüpont alatt írja meg nekünk. Mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Böngésszen domain végződéseink között, domain rendeléshez! Legyen akár még ma teljes értékű tárhelye!

A felsorolt tárhelyek alapértelmezetten képesek CMS kiszolgálására, azonban bármely más web tárhely igény kielégítésére is maradéktalanul alkalmasak!

Web tárhely

Név Tárhely Subdomain E-mail MySQL Éves díj Megrendelés
CMS 0,2 200 MB 1 db 1 db nem 4.600 Ft Rendelés
CMS 0,5 500 MB 1 db 1 db nem 5.000 Ft Rendelés
CMS 1 1 GB 3 db 6 db igen 5.600 Ft Rendelés
CMS 5 5 GB 5 db 10 db igen 7.500 Ft Rendelés
CMS 15 15 GB 30 db 30 db igen 12.000 Ft Rendelés
CMS 25 25 GB 25 db 50 db igen 17.000 Ft Rendelés

 


Áraink az Áfá-t nem tartalmazzák!

CMS tárhely nem csak CMS-hez!

Üdvözlöm a CMS tárhely weboldalon! Cégünk professzionális szerverszolgáltatásokat nyújt az informatika legtöbb területén. Tárhely szolgáltatásunk nem csupán CMS tárhelyekre terjed ki, hanem minden típusú tárhelyet biztosítunk. Tárhely csomagjaink alapértelmezetten szolgálnak ki többek között CMS rendszereket és PHP-t, tehát a CMS futtatás lehetősége mindenképpen része a szolgáltatásnak. Találja meg az önnek leg megfelelőbb tárhelyet, hiszen a CMS kapacitás nem drágítja tárhelyeinket!

MySQL és PHP

Minden CMS tárhely csomagunk kezel PHP-t, valamint a legkisebbek kivételével MySQL-t is. Nálunk korlátlan darab adatbázist hozhat létre igény szerint!

CMS tárhely rendszerek

Nálunk minden tárhely alkalmas CMS rendszerek kiszolgálására. Fel vagyunk készülve az összes ismert, és a legtöbb kevésbé ismert Content Management System, azaz tartalomkezelő rendszer kiszolgálására. CMS tárhely csomagjaink mindegyike kiszolgál PHP-t, valamint a legtöbb rendelkezik MySQL adatbázis kezelési lehetőséggel. Az alábbiakban felsorolunk néhány CMS és Web Shop motort, amelyek kiszolgálására CMS tárhely csomagjaink alkalmasak. Amennyiben más rendszert kíván használni, keressen meg bennünket e-mailben.

Futtatható CMS tárhelyek:

  • CMSimple tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely
  • e107 CMS tárhely

Web Shop motor tárhelyek:

  • zenCart tárhely
  • osCommerce tárhely
  • Magento tárhely

Domain szolgáltatások

Minden domaint ingyen regisztrálunk át, így a weboldal költözés Önnek nem jár plusz költséggel. Domain regisztrációnk gyors, nemzetközi domaint akár napon belül regisztrálunk, és .hu domain várakozási ideje sem haladja meg a 2 napot. Saját DNS szerverrel rendelkezünk, amit ingyenesen biztosítunk minden ügyfelünknek.

A CMS tárhelyekhez korlátlan számú domaint tárolunk el!

Domain ajánlataink

Látogatottsági statisztika

Minden CMS web tárhely csomag alapértelmezetten rendelkezik egy részletes látogatottsági statisztikával. Napi, heti, és havi bontásokban 5 féle adat mutatja a látogatottságot, és adatforgalmat. Láthatjuk, hogy mennyi időt töltöttek oldalunkon a látogatók, milyen böngészőt és operációs rendszert használtak. A nagyon részletes csatlakozási statisztika megmutatja, hogy milyen oldalakról mennyien keresték fel oldalunkat. A kereső optimalizálásban nagy segítséget nyújt az is, hogy láthatjuk, a google-ból érkező linkek kulcsszavait, és kifejezéseit is.

Biztonságos admin felület

Professzionális admin felületünknek köszönhetően, biztonságosan és könnyen kezelhető tárhelye adminisztrációja. Minden CMS tárhely megkapja az admin felületet, amely segítségével létre hozhat aldomaineket, e-mail, és e-mail alias címeket, létrehozhat és korlátozhat felhasználói hozzáféréseket. A felület könnyen kezelhetősége lehetővé teszi, hogy informatikai szaktudás nélkül is használható legyen.

Virtuális szerver és szerver elhelyezés

Professzionális szerverteremmel, és dedikáltan VPS kiszolgálásra gyártott szerverekkel várjuk azon ügyfeleinket, akik ezekben a szolgáltatásokban érdekeltek. Oldalunk CMS tárhely kiszolgálásra van optimalizálva, azonban cégünk rendelkezik minden szerverszolgáltatás teljesítésére alkalmas infrastruktúrával. A részletekért tekintse meg VPS és szerver hosting ajánlatainkat!

VPS ajánlataink

Szerver hosting ajánlataink

Miért válasszam a CMS tárhelyet?

Web hosting szolgáltatásban kimagaslóak vagyunk a piacon. Korlátlan adatforgalmat biztosítunk! Olcsó CMS tárhely csomagjaink mögött professzionális tudás, szoftver és hardver áll. Klimatizált, és szünetmentes áramellátással védett szervertermünkben elhelyezett nagy teljesítményű számítógépeink 99% felett állnak rendelkezésre. CMS web tárhely szervereink 1000 Mbit/s-os sávszélességgel kapcsolódnak az internethez, így nagyobb terheléseket is könnyedén képesek vagyunk felvenni. A folyamatos bővítéseknek köszönhetően soha nem hagyjuk, hogy szervereink megközelítsék a maximális kapacitásukat. Ügyfélszolgálatunk segítő kész, tapasztalt szakembereink szívesen állnak megrendelőink rendelkezésére. 24 órás biztonsági ügyfélszolgálattal is rendelkezünk.